Archief voor oktober, 2016

Penne ai quattro formaggi (met 4 kazen)

Penne ai quattro formaggi (met 4 kazen)

Aantal porties: 4

Tijd: 25 min

Moeilijkheid: *

Ik heb al eens eerder een recept voor pasta met vier soorten kaas gepost, maar dat recept was gebaseerd op restjes kaas die ik nog had. Het typische Italiaanse recept kan trouwens ook verschillen in […]

Bekijk Recept

 
Gegratineerde bloemkool

Gegratineerde bloemkool

Aantal porties: 4

Tijd: 40 min

Moeilijkheid: *

Ik heb vast al eens bij een eerder recept verteld dat ik niet heel erg dol ben op groenten wanneer ze gewoon gekookt zijn. Saaiiiiii! En dan ook nog dat typisch Nederlandse lekker doorgekookt en […]

Bekijk Recept

 
Mosselen met room en knoflook

Mosselen met room en knoflook

Aantal porties: 2

Tijd: 30 min

Moeilijkheid: *

Al weken spookte het door mijn hoofd dat ik mosselen wilde eten. Als ik er alleen al aan dacht, liep het water me in de mond. Alleen kwam het er maar niet van. Gewoon door […]

Bekijk Recept

 
Coleslaw (koolsla)

Coleslaw (koolsla)

Aantal porties: 4

Tijd: 10-25 min + wachttijd

Moeilijkheid: *

Als je ooit eens van KFC hebt gegeten, dan ken je het. En zelfs als je ooit wel eens spareribs hebt laten thuisbezorgen, of zelfs Grieks, dan ken je het ook. Coleslaw, oftewel: koolsla. Een […]

Bekijk Recept

 
Mini loempia’s in 2 variaties

Mini loempia’s in 2 variaties

Aantal porties: 40 stuks

Tijd: > 1 uur

Moeilijkheid: *

Ik had pas geleden ineens enorme trek in loempia’s. Geen idee waar dat vandaan kwam, maar ik moest en zou ze hebben. En zo geschiedde. Een pakketje van 40 diepvries loempiavelletjes gekocht (bij de meeste […]

Bekijk Recept

 
Pindasoep met kip en taugé

Pindasoep met kip en taugé

Aantal porties: 4

Tijd: 30 min

Moeilijkheid: *

Dit is een soepje die echt bij het begin van de herfst past. Niet té stevig, maar wel wat steviger dan lente- en zomersoepen. Lekker hartig en een tikkeltje dik door de pindakaas. De ketjap […]

Bekijk Recept