Turkse tosti

Turkse tosti

Als je nog nooit een tosti hebt gegeten, dan heb je echt onder een steen gewoond. De meest bekende tosti is die bestaande uit 2 witte boterhammen met ham en kaas, en daarbij een lik ketchup. Maar met het begrip tosti kun je zoveel meer doen! Tussen 2 sneden brood kun je echt eindeloos variëren. Gebruik gewoon je fantasie en smaak! Deze Turkse tosti is alvast een begin. Ik weet nog niet wanneer, maar ik kan je nu alvast zeggen dat er nog wel meer tosti’s gaan volgen!

Ingrediënten

  • 1 plat Turks brood
  • 200 gr sucuk (Turkse knoflookworst), in plakjes
  • 200 gr Turkse witte kaas, in stukjes
  • 1 rode ui, in dunne halve ringen
  • 2 tomaten, in plakjes
  • 2 el knoflooksaus
  • Hulpmiddel: tafelgrill

Aan de slag!

  1. Snijd het brood bij tot het vierkant is en snijd het brood in vieren. Halveer elk stuk brood.
  2. Bestrijk de onderste helften met knoflooksaus en beleg met tomaat, rode ui, sucuk en de kaas.
  3. Leg de bovenste helften erop en gril de tosti’s tot het brood knapperig en de kaas gesmolten is.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*