Gratis e-Book: Lekker koken met een beperkt budget

Gratis e-Book: Lekker koken met een beperkt budget

Als je moet koken met een krap budget, dan vergaat bij veel mensen vaak ook de zin om te koken. Vooral als je zelf niet al te creatief bent met het bedenken van recepten. Of je ziet een lange lijst met ingrediënten waardoor je het idee krijgt dat het dan al te duur wordt. Dat is echter lang niet altijd het geval. Als je met weinig geld iets wat vers en lekker is op tafel kan zetten, dan krijg je er vanzelf plezier in om de keuken in te gaan! Ik hoop dat ik je met de tips en recepten in dit boekje op weg kan helpen!

In dit boekje wil ik je laten zien dat je lekker en gezond kunt koken met relatief weinig geld en met vooral verse ingrediënten. Het is dus geen boekje met recepten die zo goedkoop mogelijk met pakjes en zakjes worden gemaakt. Op een enkele uitzondering na omdat geheel vers dan echt te duur is voor een krap budget, of als het echt een smaakmaker is (bijvoorbeeld bouillonblokjes). In ieders portemonnee kijken kan ik uiteraard niet. Dus het kan zijn dat de prijzen van sommige recepten voor de één te doen zijn, terwijl ze voor de ander te duur zijn. Er is echter keuze genoeg!

Wil jij dit gratis e-boekje ontvangen? Laat hieronder een berichtje achter, dan krijg je het zo snel mogelijk in je e-mail!

Advertentie
 

81 Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*