Pistoletje carpaccio deluxe

Hoe lekker is het om in het weekend thuis te lunchen met goed belegde broodjes!? Het is een kleine moeite om net even wat meer te doen dan gewoon beleggen met kaas of vleeswaren. Dit heerlijke broodje was vandaag een onderdeel van mijn zondagslunch. Samen met een pistoletje ei en spek deluxe!

[ingredients title=”Ingrediënten”]

  • 4 pistoletjes
  • 200 gr carpaccio
  • 12 ansjovisfilets
  • 4 tl kappertjes
  • Parmezaanschaafsel
  • Handje (gemengde) sla naar keuze
  • Mosterdsaus
  • Extra vergine olijfolie
  • Balsamicoazijn
  • Versgemalen zwarte peper

[/ingredients]

[directions title=”Aan de slag!”]

  1. Halveer de pistoletjes in de lengte en bestrijk alle helften met mosterdsaus.
  2. Beleg de onderste helften met wat sla en de carpaccio. Maal wat peper over de carpaccio.
  3. Beleg vervolgens met 3 ansjovisfilets, een theelepel kappertjes en Parmezaanschaafsel.
  4. Druppel er heel voorzichtig wat olie en balsamico over en leg de bovenste helften van de broodjes erop.

[/directions]

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *