Sapvasten dag 2

Sapvasten dag 2

Na twee dagen merk ik het ontgiften al. Ik heb vage hoofdpijn, ben soms wat duizelig en mijn ingewanden rommelen. Maar niet door honger, want dat heb ik totaal niet. Hooguit lekkere trek, maar dat heb ik eigenlijk altijd wel 😉 Heb nog geen idee of ik het een week ga volhouden. Met de sappen op zich gaat dat denk ik wel lukken, want ik vind het ook echt lekker en het vult goed. Ben alleen bang dat ik uiteindelijk toch ‘s avonds zin krijg om te snaaien, zoals een lekker stukje oude kaas of droge worst. Maar goed, dat is nu nog niet aan de orde. We shall see…

Ontbijt
½ venkelknol
1 granny smith, met schil
2 sinaasappels, geschild
2 stengels bleekselderij
4 tomaten

Alles in stukjes snijden en persen in de slowjuicer.
Eventueel op smaak brengen met wat zuivere honing.

 

Lunch
1 granny smith, met schil
2 kiwi’s, geschild
½ avocado, geschild
30 gr boerenkool
2 takjes peterselie, met steel
50 ml koud water
5 ijsblokjes

Appel en kiwi’s in stukjes snijden en persen in de slowjuicer. Boerenkool en peterselie ook persen in de slowjuicer.
Sap met de avocado, water en ijs mixen in de blender.

Avond
½ venkelknol
2 wortelen, geschild
1 stengel bleekselderij
5 cm van een broccolisteel
4 tomaten
1 teentje knoflook, gepeld
½ ui, geschild
Handje basilicumblaadjes

Alle groenten in stukjes snijden en met de basilicum persen in de slowjuicer. Eventueel op smaak brengen met zout, peper en/of wat tabasco.

Advertentie
 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*