Sapvasten dag 3

Sapvasten dag 3

Vandaag is het dinsdag en dit had eigenlijk al sapvasten dag 5 moeten zijn. Maar zaterdagavond had ik door het ontgiften zo’n ontzettende hoofdpijn dat zelfs een dubbele dosis ibuprofen amper hielp. Ik heb slecht geslapen en voelde me zondag echt heel naar. Daarom heb ik een pauzedag ingelast en lekker een pizza gemaakt. En gisteren had ik het zo druk met mijn werk, dat het niet lukte om mijn ontbijt- en lunchsappen te maken. Dus heb ik het avondsapje ook maar overgeslagen omdat ik mijn ‘menu’ niet overhoop wilde gooien. Vandaag dus het derde menu gedaan en helaas… vanmiddag kreeg ik weer hoofdpijn. Ik vind dit echt een nadeel want ik heb eigenlijk bijna nooit hoofdpijn. Maar goed, het hoort bij de afvalverwerking dus ik moet er maar even doorheen. Overigens vond ik het avondsapje echt goor. Eigenlijk pas de eerste die ik niet te drinken vind tot nu.

Ontbijt
30 gr boerenkool
1 mango, geschild en in stukken
Sap van een halve limoen
1 el sesamzaadjes
Sojamelk

Boerenkool en mango persen  in de slowjuicer.
Limoensap en sesamzaadjes erdoor roeren en aanvullen met sojamelk.

Lunch
3 sinaasappels, geschild
1 kleine winterwortel, geschild
2 tomaten
2 stengels bleekselderij
2 tl hennepzaadolie
Tabasco

Sinaasappels, wortel, tomaten en bleekselderij in stukjes snijden en persen in de slowjuicer.
Hennepzaadolie erdoor roeren en op smaak brengen met een paar drupjes tabasco.

Avond
120 gr sugarsnaps
55 gr spinazie
½ komkommer met schil
2 stengels bleekselderij
Handje peterselie
1 teentje knoflook, gepeld
½ ui, gepeld
2 takjes rozemarijn, naaldjes
1 tl hennepzaadolie
Koud water

Komkommer, bleekselderij en ui in stukjes snijden.
Alle groentes en kruiden persen in de slowjuicer en hennepzaadolie erdoor roeren.

Advertentie
 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*