Sapvasten dag 4

Sapvasten dag 4

Goddank, ik ben over de helft! De bedoeling was dat ik me door een sapkuurtje fitter zou gaan voelen, maar tot nu voel ik me alleen maar als een slap vaatdoekje met een niet te temmen koppijn, ongemakken die ik nog niet eerder heb gevoeld en een constant rommelende maag 🙁 Ben erg geneigd om ermee te stoppen, maar ik heb nog voor drie dagen, en dus negen sapjes, ingrediënten in huis. En om dat allemaal op te eten in een paar dagen, vind ik dan weer lastiger dan opdrinken. Dan moet ik allemaal gerechten gaan bedenken en daar weer ingrediënten bij gaan kopen. Nu is het gewoon afgepast voor de sapjes. Schillen, snijden, juicen en klaar. Nog even doorbijten dus…

Ontbijt
1 ananas, geschild
1 citroen, geschild
2 cm verse gember, geschild

Alles in stukjes snijden en persen in de slowjuicer.

 

 

 

Lunch
½ komkommer met schil
15 gr rucola
1 courgette met schil
1 stengel bleekselderij
1 granny smith met schil
3 takjes munt, alleen de blaadjes

Komkommer, courgette, bleekselderij en appel in stukjes snijden en alles met de muntblaadjes persen in de slowjuicer.

 

Avond
2 rode bieten, geschild
40 gr spinazie
2 wortels
2 sinaasappels, geschild
1 el sesamzaadjes, gemalen

Bieten, spinazie, wortelen en sinaasappels in stukjes snijden en persen in de slowjuicer.
Sesamzaad erdoor roeren.

Advertentie
 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*