Wrap met garnalen en eiersalade

Wrap met garnalen en eiersalade

Een beetje van mezelf en een beetje online inspiratie. Ik had een bakje Hollandse garnalen in huis en ook nog radijs over van een eerder gemaakt gerecht deze week. Als ik radijs over heb, dan maak ik ze vaak ook in. Maar omdat ik nog een pot ingelegde radijs heb staan, wilde ik nu niet weer een pot aan de voorraadkast toevoegen. Bovendien had ik ook nog tortilla’s van een ander recept over. En zo ontstond met een beetje hulp van Google deze heerlijk frisse wrap met garnalen, eiersalade, radijs en tuinkers.

Het recept vond ik op de website van de Dirk. Maar beschreven met een bakje kant-en-klare eiersalade. En dat maak ik toch echt liever zelf want het is werkelijk geen moeite en het bevat geen onnodige toevoegingen. Het recept is een lunchgerecht voor vier personen of voor twee personen als lichte avondmaaltijd.

Ingrediënten

  • 4 middelgrote tortilla’s
  • 4 eieren
  • 100 gr Hollandse garnalen
  • 4 radijsjes
  • Bieslook
  • 1 bakje tuinkers
  • 4 grote bladeren ijsbergsla
  • 4 el mayonaise
  • 1 tl mosterd
  • Versgemalen zeezout en zwarte peper
  • Materialen: kookpan, kom, (koekenpan), cocktailprikkers

Aan de slag!

  1. Kook de eieren hard. Laat ze schrikken en in koud water afkoelen.
  2. Snijd ondertussen de radijsjes in dunne plakjes en de ijsbergsla in reepjes. Hak zoveel bieslook fijn tot je 2 eetlepels vol hebt. Knip de tuinkers boven de zaadjes in het bakje af.
  3. Pel de eieren en snijd ze in stukjes. Doe in een kom en meng met de mayonaise, mosterd en bieslook. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Verwarm de tortilla’s in de magnetron of even kort om en om in een koekenpan.
  5. Beleg de tortilla’s in het midden met sla, eiersalade, garnalen, radijs en tuinkers en rol ze strak op. Steek in elke tortilla 2 prikkers en snijd ze daartussen schuin doormidden.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*