Wrap met rosbief en mierikswortelcrème

Wrap met rosbief en mierikswortelcrème

Je kunt elke dag lunchen met het typische Nederlandse bammetje met kaas, vleeswaren of zoetigheid, maar waarom zou je niets eens gewoon iets anders doen? Al is het maar in het weekend. Deze wrap met rosbief en mierikswortelcrème is echt een heerlijk lunchgerechtje, of eventueel een lichte avondmaaltijd zoals ik dat onlangs heb gedaan. En als je ze in kleine stukjes snijdt van ca. 3 cm, is het ook nog eens een geweldig borrelhapje! Per wrap slechts 177 calorieën, dus kan ook prima als je aan het lijnen bent.

Ingrediënten

  • 4 kleine volkorentortilla’s
  • 40 gr Philadelphia light roomkaas
  • 10 gr mierikswortelpasta
  • 140 gr gebraden rosbief (vleeswaar)
  • 30 gr veldsla
  • Paar blaadjes verse koriander naar smaak
  • Zout en versgemalen zwarte peper

Aan de slag!

  1. Verwarm de tortilla’s even kort in de magnetron of bak ze kort aan beide kanten in een droge koekenpan.
  2. Meng in een kommetje de roomkaas met de mierikswortel en breng op smaak met zout en peper.
  3. Bestrijk de tortilla’s met het roomkaasmengsel.
  4. Beleg ze vervolgens met de veldsla, rosbief en koriander. Maal er eventueel nog wat zout en peper over.
  5. Rol de tortilla’s op en steek ze vast met 2 prikkertjes. Snijd ze in het midden schuin door. (Of snijd ze in stukjes als borrelhapje.)

Advertentie
 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*